مازند پایش: با توجه به اینکه رشد اقتصادی کشور در دولت یازدهم در بخش کشاورزی مثبت اعلام شده و برنامهریزیهایی از سوی مسئولان کشوری و استانی صورت گرفته اولویت به سمت تولیدات بخش کشاورزی است که باید برای ظرفیتهای خالی آن برنامهریزی شود.
بخش کشاورزی و نظام بانکی مکلف است برای راهاندازی واحدهای تولیدی فعال، نیمهفعال و احداث واحدهای جدید به بهرهبرداران کمک داشته باشد و مانع از ایجاد فعالیت نشود.
تشکیل میز خدمت مشترک، چند وقتی است بین بانک کشاورزی و جهاد کشاورزی مازندران در دستور کار قرار گرفته است تا در روند جذب اعتبارات به بخش کشاورزی تسریع و تسهیل صورت گیرد و متقاضیان این بخش مشکلی برای دریافت تسهیلات برای خرید ادوات و سایر تسهیلات بخش کشاورزی نداشته باشند.
* جذب 104 درصد از اعتبارات مکانیزاسیون و گلخانه
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: 13 جلسه میز خدمت مشترک سازمان جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی برگزار شد که تاکنون بیش از 127 در ستاد سازمان و یکهزار و 700 مصوبه طرح کشاورزی در شهرستانها مصوب و برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی شدند.
عارف جعفری ادامه داد: تاکنون 52 میلیارد و 300 میلیون تومان معادل 104 درصد از اعتبارات مکانیزاسیون و گلخانه جذب شد.
وی افزود: در خط نخست مکانیزاسیون 750 میلیارد تومان در کشور اختصاص یافت که مازندران تمام اعتبارات خود را در این بخش جذب کرد.
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه در خط اعتباری دوم اعتبارات مکانیزاسیون کشور، 800 میلیارد تومان تخصیص داده شد و مازندران همه سهم خود را جذب کرد، اضافه کرد: یکهزار میلیارد تومان از خط اعتباری سوم بخش مکانیزاسیون در کشور جذب شد که میانگین جذب در کشور 70 درصد بود و مازندران 97 درصد را جذب کرد.
جعفری بیان کرد: در خط اعتباری چهارم مکانیزاسیون یکهزار و 200 میلیارد تومان به مازندران اختصاص یافت که تاکنون 104 درصد اعتبارات سهم مازندران جذب شد.
وی خاطرنشان کرد: پرداخت اعتبارات مکانیزاسیون کشاورزی بدون محدودیت و خارج از نوبت انجام میشود.
مدیر امور سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: یکهزار و 130 میلیارد تومان از اعتبارات صندوق توسعه ملی در کل کشور به صورت شناور است که میتوان از این اعتبارات تا پایان امسال استفاده کرد.
جعفری خاطرنشان کرد: طرحهای صنایع، گلخانه و شیلات که از گذشته معرفی شدند و موفق به جذب اعتبار نشدند برای بار دوم میتوانند به بانک کشاورزی معرفی شوند و از این تسهیلات برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه در بخش شیلات 23 طرح به مبلغ 14 میلیارد و 400 میلیون تومان آماده معرفی است که از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات دریافت میکنند، گفت: 49 طرح گلخانهای به مساحت 15.8 هکتار و مبلغ 81 میلیارد تومان آماده معرفی به بانک است.
* طرحهایی که از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات دریافت میکنند
کارشناس اعتبارات بانک کشاورزی اظهار کرد: بهجز طرحهای پرورش ماهی در قفس که به صورت متمرکز از تهران معرفی و پرداخت میشود سایر طرحها از طریق صندوق توسعه ملی با معرفی جهاد کشاورزی مازندران پرداخت میشود.
محمد رجبنژاد ادامه داد: طرحهای ماهیان گرمآبی، سردآبی، ماهی در قفس، گلخانهای و صنایع تبدیلی از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه در بخش مکانیزاسیون 2 هزار و 356 پرونده از سوی شهرستانها معرفی شد، گفت: یکهزار و 546 پرونده به صورت متمرکز از سوی مرکز استان معرفی شد.
کارشناس اعتبارات بانک کشاورزی خاطرنشان کرد: 61 میلیارد و 978 میلیون تومان معادل 123 درصد پروندهها مصوب شد.
رجبنژاد با بیان اینکه 54 میلیارد و 500 میلیون تومان معادل 109 درصد پرداخت و منجر به عقد قرارداد شد، اضافه کرد: از 50 میلیارد تومانی که سهم مازندران بود 54 میلیارد و 500 میلیون تومان جذب شد.
انتهای پیام/
منبع: farsnews.com
نظر دادن